A vagina és a fallosz egysége az egész

Én vagyok a vagina, aki befogad, és én vagyok a fallosz, aki behatol és telefröcsköl. Én vagyok a nő, aki hódít, és a férfi, aki megszerez.

Friss topikok

  • tetra: Úgy tűnik, mégis, de nem baj, visszanézek rendszeresen és ha van írás, örülök neki, ha nincs, akko... (2010.06.22. 18:30) Válság II.
  • daire: Várom a folytatást!!! (2009.05.27. 18:56) Válság I:
  • FCM: Lesz-e még új post? (2008.10.15. 07:27) Egy vitorlásút szexuális izgalmai I:
  • kolbi: megnéztem a fejeket a linken. gyááá:))) Ez a blog nagyon másról szól sztem. (2008.09.17. 20:25) Elutazva
  • Petra Bateman: wow... :) (2008.09.15. 09:34) Dagadt I.

Felhívás

Az oldal illusztrálásához keresek olyan lányokat, akik arc nélküli erotikus fotózást vállalnak. Az imeon.a@citromail.hu címre várom a jelentkezők leveleit.

Linkblog

HTML

Egy vitorlásút szexuális izgalmai I:

2008.09.15. 20:53 | Imeon A. | 1 komment

I. nap

(szerető)

Az útra is csinosan, de szolídan öltözött a kiscsaj. Fehér magassarkú, fehér miniruha, nem látszott át a bugyija sem. Alányúltam, éreztem, hogy van egy leheletnyi kis tangája. Mosolygott. Nem akarta elhinni, hogy valóban a tengerhez megyünk. Le akart szopni, de mondtam, hogy lesz még rá idő, pakoljunk be, és menjünk. Két hatalmas táskája volt, reméltem is, hogy sok csinos ruhát hoz magával. Ruhafetisiszta vagyok. Ő meg a boldogságtól kis híján szétrobbant. Közöltem vele, hogy ne szerelmes legyen, hanem a kurvám. Nevetett ezen is.
Sötétedés előtt értünk a határra. Kis várakozás után már haladtunk is az Adria felé. Beszélgettünk, zenét hallgattunk. Értelmes volt, és jó felfogóképességű. És nyitott. Valamint nagyon szerelmes belém. Bár tagadta, és azt állította, hogy a kurvám, és igyekszik a világ legjobb kurvája lenni, nem tudta titkolni. Még fiatal, és tapasztalatlan volt hozzá.
Két óra felé járhatott, mikor már beszélni is alig bírt az álmosságtól. Kiáltam egy pihenőbe, mielőtt elhagytuk volna az autópályát. Szinte üres volt, és nagyon sötét. A fejét a sliccemhez húztam, ő pedig lassan vette elő ágaskodó farkamat. Rögtön a meleg, finom kis szájába vette. Lassan, élvezettel szopott. Nem kellett sokáig csinálnia, hamar és nagyot élveztem az ajkai közé. Halkan nyögött, miközben nyelte a gecimet. Ellazultam. Mielőtt elaludt volna, lehúztam a fejét a faszomról, és hátradöntöttem az ülését, tudjon aludni. Aztán mentünk tovább.
Hajnal előtt értünk a kikötőbe. Álmosan szált ki a kocsiból. Csinos volt ilyen álomittas szemekkel, ahogy boldogan mosolygott. Kipakoltam, és bementem a recepcióra, szólni, hogy megérkeztem. Mire kiértem, már teljesen magához is tért. Hitetlenkedett, hogy hajózni fogunk. Aztán felnyaláboltuk a sok cuccot, és elindultunk a mólón. A katamarán láttán elámúlt, hogy ezzel megyünk. A pallót a helyére tettem, és bevittem az első adagot, jött utánam. Mégegy forduló, és ott áltunk a kokpitben. Magamhoz öleltem, és megcsókóltam. Forrón simult hozzám, átölelt, visszacsókólt. Kinyitottam a kabinajtót, és felkapcsoltam a villanyt. Ámúlva járt körbe. Megmutattam a kabinunkat, a szekrényeket, ahova pakolhat. Megmutattam a zuhanyt, a WC-t, és hogy miként kell használni. Amíg pakolt, lefürödtem. Nekem is ő pakolt ki. Aztán bementem és lefeküdtem, míg ő most amagát.
Fekete hálóingben tért vissza. Mellém bújt, és megcsókólt. Átöleltem, hanyat fektettem, és bedugtam az ujjam a hüvelyébe. Kicsit feszes volt, de gyorsan tágult, és nedvesedett. Friss illata volt. Minden teketória nélkül hatoltam belé. Felnyögött, és erősen szorított magához. Fáradtságtól és vágytól feszülten estem neki a pinájának. Gyors voltam, és nem sokáig húztam az időt. Nagyokat döftem rajta, erőseket, eleresztettem magam, ő nyögött, fel-feljajdult, én pedig nagyot élveztem a pinájába. Sóhajtozva ölelt, én kijöttem, hanyat feküdtem. Éreztem, ahogy rám fonódik, és elaludtam.

 

(nagylány)

Nagy és kényelmes volt a kocsija. Szerettem volna, ha a számba élvez, de nem akarta. A másik szeretője már biztos leszopta. Gyorsan, de biztonságosan vezetett. Jó volt vele beszélgetni. Minden érdekelte, és engem is. Jobban lehetett így bírni a hosszú utat. Nem akartam kérdezni, hova megyünk, hol szálunk meg. Aztán elálmosodtam. Megállt, azt hittem, ő is aludni fog. De a fejem a nadrágjához húzta, és örömmel éreztem, hogy merev a farka. Mégis kíván. boldogan vettem elő, és vettem a számba. Nagyon finom volt, és most éreztem, mennyire kívántam, a testét, az orgazmusát, hogy boldoggá tegyem, hogy érezzem a spermája ízát. Próbáltam sokáig élvezni, de hamar elment. A szám tele lett gecivel, élveztem, és lassan nyeltem. Még szopogattam. Jó lett volna így elaludni, de nem hagyta. Én elaludtam az ülésemben hátradőlve, ő meg vezetett tovább.
Felébresztett, mikor odaértünk. Egy kikötőbe parkoltunk le. Segítettem mindent kivenni a csomagtartóból, aztán bement valami irodába. Jobban szétnéztem, és láttam, hogy valóban egy yachtkikötő. Istenem, gondoltam, valóban az, tehát hajóra megyünk. Úgy látszik, hogy nagyon sokat akar nekem adni. Gyerekkorom óta nem voltam a tenger mellett. Nagyon meg akartam hálálni, nagyon boldoggá akartam tenni. A szeretet annyira elöntött, hogy eldöntöttem, teljesen odaadom magam neki, jobban, mint eddig gondoltam, és a boldogság legmagasabb fokát fogom neki nyújtani. Aztán mindent felvettünk, és cipekedni kezdtünk. Nagy volt a kikötő, és egy hosszú mólón indultunk el. Nagy vitorláshajók álltak, illetve ringtak a vízen. Már majdnem a végén voltunk, mikor megállt egy nagyon nagy kéttestű hajó, egy katamarán előtt. Hihetetlen volt, hogy a szegénységből a boldogságba, a jólétbe, a luxusba csöppenek. Bevittük a cuccokat a sötét hajóra. Megölelt, megcsókólt. Akkor hirtelen úgy éreztem, hogy térdre esek előtte, és addig szopom a farkát, amíg bele nem hal az örömre.
De tovább tevékenykedett. Világosságot csináltunk. a Belső tér még pazarabb volt, mint a kinti méretek. Mindennek volt helye, minden volt. Melegvíz, WC, konyha, hűtő, tele mindenféle jó innivalóval. Kényelmes kabin, kényelmes ággyal. Sok-sok szekrény. Kipakoltam, addig fürdött. Aztán én mentem. Szokatlan volt a zárt tér, a sok kütyü, a szivattyú. Jól esett a kimerült testemnek a meleg víz. Egy fekete áttetsző hálóinget vettem fel, bugyi nélkül. Lekapcsoltam a villanyokat. és bementem a kabinba. Az ágyon feküdt, meztelenül, és hanyat. Odafeküdtem. Gyors volt, és határozott. Megujjazott, és már bennem is volt. Jól esett a szelíd erőszak, a határozottsága, az illata, a bőre, a kemény fasza. Erős volt, kemény, gyors. Nem teketóriázott, nagyon megrakott, és nagyot élvezett. Jóleső volt a pinámban szétáramló geci melege. Lefordult rólam, pedig még csináltam volna, szerettem volna elélvezni. Ráfonódtam, és hamar elaludtam.

 

II. nap

(szerető)

Tíz óra lehetett, mikor felébredtem. Gyorsan lezuhanyoztam, és főztem egy kávét. A fedélzeten ültem, és élvezkedtem, mikor hallottam, hogy felébred, és jön fel a szalonba. Bementem. A hálóing volt rajta. Megöleltem, megcsókóltam. Szelíd erőszakkal leültetett, és elővette a faszomat. Hátradőltem, és hagytam, hogy műgonddal leszopjon. Így szép a reggel. Kávézott, és elment fürödni. Én addig kimentem a recepcióra, és jeleztem, egy hét múlva jövök vissza. Visszatértemkor Fehér miniruha volt rajta. Szóltam, öltözzön át, mert így nem hajózunk. Közben feltöltöttem a víztartályokat. Nem akartam sokat kikötőbe járni, inkább horgonyozni. Előkészítettem mindent az induláshoz. Feljött. Fehér rövidnadrág, fehér bikinifelső, és fehér mokaszin volt rajta. Nyugtáztam, hogy így rendben van. Motort idndítottam. elkötöttem a hajót a kötelektől, a köteleinket meg a aprttól, és lassan kihajóztunk a kikötőből. Mikor már a szigetek közt jártunk, szóltam, hogy levetkőzhet fürdőruhára, és akár mehet napozni. Szép fürdőruhája volt, kiemelte a formáit, a szeméredmdombja izgatóan domborodott, látszott a csiklója is. A kabin előtti fedélzetre feküdt, és napozott. Meleg volt, a szél nem fújt, és előreláthatóan ilyen időnk lesz egész héten. Én is fürdőnadrágra vetkőztem, és úgy felüógyeltem a hajó menetét. Hol kormányoztam, hol a térképeket néztem, a műszereket figyeltem. Csináltam pár szendvicset, és vittem neki reggelizni. Le akart vetkőzni, hagytam. Kérdezte, hogy tetszik-e, hogy meztelenül ékesíti a hajómat. Igen, tetszett. Azt is kérdzte, meg akarom-e baszni a száját. Igen, de nem most. Napi ötöt nem fogok bírni, meg nem akarom az elején minden energiámat elhasználni.Aztán hátramentünk, és ő is az árnyékban hüsült. Meztelenül. Incselkedett velem. Kérdeztem, hogy azt akarja-e, hogy nagyon megbasszam. Nevetett, és igent mondott. Hirtelen kaptam el, felsikíott. Felraktam az asztalra, szétrántottam a lábait, és a kemény faszomat nagy erővel vertem be a lábai közé. Megint sikoltott, én meg nagyon durván baszni kezdtem. Nagyokat sikkantott, nyögött, de ölelt. Durva voltam, erőszakos, markoltam a seggét, hörögtem, és lassan a csúcs közelébe kerültem. Vonaglott, nyögött, szorított, én meg beleélveztem. Vártam, míg a maradék is belefolyt, aztán megfogtam a tarkóját, kirántottam a faszomat, lenyomtam a földre, és a szájába vertem a faszom. Tövig, bele a torkába. Kicsit vonaglott, de tűrte. Megvártam, míg elkezd lankadni a faszom, ekkor már szopogatta is. Kivettem. Zihált. Kérdeztem, hogy ezt akarta-e. Mosolyogva nézett a szemebe, és boldogan mondta, hogy igen. Kihúztam a hátsó zuhany csövét, és leslagoztam vele. Kéjesen mosogatta a pinájt.

 

(nagylány)

A reggeli szopástól izgalomba jöttem, és ahogy kora délután megbaszott, felülmúlt mindent. Durva volt, fájt az elején, meg közben is néha. Átjárt az ereje, bennem éreztem a vadságát, az uralkodását, az uralmát. Ahogy utána a számba nyomta, meghosszabbította az orgazmusomat, ami a belémlövelésétől volt. A játékszerének, a kurvájának éreztem magam megint. Drága hajón, gazdag ember, aki azt csinál velem, amit akar. És ezért sok pénzt ad. De szerelmes is voltam bele, pedig szólt, ne tegyem.Lemosott, és kellemes volt, ahogy ő irányította a vízet. Gondoskodás volt benne, meghittség.Elhevertem az ülésen, és elaludtam. Később felkeltett, hogy főzzek valami könnyűt. Leültünk a fedélzeti asztalhoz enni. Mondta, hogy esténként mindig csinosan öltözzek fel vacsorához, mintha a parton lennénk. Ha kikötőben vagyok, diszkrétebben, ha más nincs ott, legyek nyugodtan lazább. Az agyam már azon járt, este mit vegyek fel.
Lefele ment a nap. Csodálatos volt a szigetvilág, a tenger, a táj. Befordultunk egy öbölbe, egy kisváros volt ott. A kőpart mellett több hajó állt kikötve. A parton járda, sétány, házak, éttermek, egyébként nyugalom, túrista kevés.
Kikötés után lementem felöltözni. Csinosan öltöztem, mondta, hogy vacsorázni megyünk. Érdekes volt a hajóról, az úszó világról egy másik világba, egy távoli kisvárosba lépni egy mozdulattal. Szép volt, hangulatos. Sétáltunk, aztán beültünk egy parti kis vendéglőbe. A terasza a tengerre nézett. Kagylót, rákot, halat ettünk. Olyanokat, amit én még soha. Bort ittunk, és a fejembe szált az alkohol. Sokáig ültünk, ettünk valami édességet, beszélgettünk, iszogattunk. Nevetgéltem, a bor elkábított. Nagyon kívántam. Hozzábújhtam, ahogy sétáltunk visszafele. Kérdeztem, mit kíván, hogy a legjobban boldoggá tehessem. Mondta, hogy hanyatfekszik, és lovagoljam meg, élvezettel, élvezzek a farkára, csináljak vele minden jót. Ahogy mondta, már izgalomba jöttem.

 

(szerető)

A faszom megmoccant, mikor feljött a fedélzetre. Tűsarkú fehér cipő volt rajta. Testszínű vékony harisnya. Világoskék nagyon rövid és vékony anyagú alkalmi ruha, mini, a combfix széle pont nem látszott ki. Pillanatra felebbentettem, fehér tanga volt alatta. A mellei szépen domborodtak a ruha alatt. Sétáltunk, és elvittem egy kellemes étterembe. Hamar becsiccsentett. Szerintem be is volt indulva.Visszafele kívánságműsort kért, én meg kívántam. Teljesen rám simult. Már odafele is megnéázték sokan, visszafele mindenki azt láthatta, hogy ez a csaj szét fog szedni.
A kabinban hanyat feküdtem. Finoman vetkőztetett, csókólgatta a bőröm. Ledobta a ruhát, meg a bugyiját. Fölém hajolt, végigcsókólt megint. a seggemet kinyalta, és szopni kezdett. Kökeményre szopta a faszom. Felegyenesedett, és lassan beleült. zihált, nyögött, olyan izgatott volt. Lassan mozgott. Mondtam, maszturbáljon közben. Magáhz nyúlt, felsikoltott, ahogy elélvezett. A nedve folyt le a heréimen. Belehúzott, bevadult. Megint elélvezett, ettől mégjobban beindult. Vadul lovagolt, én pedig már nem bírtam visszatartani, hanem megemelve a csípőmet, beledagadtam, ő sikoltozott, én belelöveltem, jajgatva élvezett rá a lövellő faszomra, és rámborult. Nagyon sok jött ki belőlem. Lassan csillapodott, zihált, csókólgatott. Mellém csúszott, rám fonódott, éreztem, ahogy rajtam is folyik a hüvelyéből a gecim, meg a nedve. Meg-egvonaglott az elhúzódó orgazmusától. Csókólgatta a mellemet, és markolta a puhuló faszomat. Így merültünk álomba.

 

(nagylány)

Addigi legnagyobb élvezése volt. Azt hittem, meghalok, olyan jó volt, együtt élvezni vele, érezni a pinámban elömlő gecit, a rángó faszát. Nem akartam tovább élni, mert ilyen jó már nem lehet. nem akartam, hogy kijöjjön belőlem. Mellé csúsztam, és éreztem, ahogy folyik ki belőlem. Fogtam a faszát, így aludtam el a világ legszebb álmával.

 

III. nap

(szerető)

Hajnalban keltem. Kávéztam, aztán motort indítottam. Eloldottam a hajót a parttól, a horgonyon kihúztam, és elindultam. Miután kifordultam az öbölből, csináltam szendvicseket, és kiültem a kormányhoz. Szép volt a nap, ahogy felkelt. Meztelenül, mosolyogva bújt ki a kiscsaj a fedélzetre. Odaült mellém, és simogatott. Csókóloztunk. A faszomat simogatta, de eltoltam, hogy majd később. Reggelizett, és kiült a korláthoz, nézelődött. Gyönyörű teste van, állapítottam meg. Lementem a fényképezőgépért, és elkezdtem fotózni. Csodálkozva fordult felém. Mondtam, magamnak fotózom, akkor is tudjam nézni, ha nem vagyunk együtt. Pózólt, mosolygott. Szétrakta a lábát, a pináját mutogatta felém. Volt érzéke, hogy kellesse magát. Mondtam, le akarom videózni, miközben leszop. Meggyőztem, hogy ez nekem jó, és ez haott.
Később, ahogy nyíltabb vizekre értünk, letettem a kamerát, beállítottam. A korlátnak dőltem, ő pedig élvezettel szopni kezdett. Finoman csinálta, aprólékosan, mélyen a torkába véve a makkomat. Isteni érzés volt. A tenger kék, az ég frissen mosott, ragyotógott a nap, a faszom pedig egy gyönyörű, nagyon fiatal, csodaszép testű csaj fejében, torkában, szájában. Egyre izgatottabb lettem. Kuncogott, szuszogott, simogatta a heréimet, a seggemet. Rendesen felizgatott, előkészített egy hatalmas orgazmusra. Az arcára akartam élvezni, szóltam, bár nehezemre esett a beszéd is. Csinálta tovább, aztán felrobbantam. Lassan eresztette ki a makkomat az ajkai közül, felemelte a fejét, a szemembe nézett nevetve, én pedig spriccelni kezdtem. A fejére, a haja olyan lett, az arcára, telement a szeme a gecivel, a nyaka felé fordította, csorgott a mellein, aztán lejjebb, a mellei közé ment egy adag, folyt végig a hasán, le a pinája felé. Sokat lőttem, nagy adagokat. Tiszta geci volt, boldogan nevetett.Aztán megint a szájába vette, és tisztára szopogatta a faszomat, a makkomat, a fitymám alól is kiszopogatta a maradékot. Az ülésre küldtem, hogy masztizzon, én pedig a kamerát meg sem állítva vettem, ahogy szétrakja a lábát, és magához nyúl. A testén csorgott a geci, a pinája is olyan volt. hamar kielégült, sikoltott, rángott, a sperma még nem is száradt rá. Ellazult, mosolygott, és közölte, hogy szeret. Mondtam, hogy nem szerethet, mert a kurvám. Kérdezte, hogy milyen kurva. Mondtam, hogy egy gyönyörű, fasszopó kurva. Nevetett, és boldognak látszott.

 

(nagylány)

A motor zúgására ébredtem. Nem hallottam, mikor indultunk el, halk volt, mintha messziről jönne. a hajó ringott, a víz csobogott odakint. Láttam az ablakon, hogy a tengeren vagyunk ezért nem öltöztem fel.Volt kávé, szendvicsek. Lélegzetelállító volt a reggel, a tenger, az ég, a szigetek, hegyek. Forrón sütött a nap, pedig még nem is állt magasan. Odaültem mellé, próbáltam elcsábítani. Kívántam. Úgy látszik, a szexhez hozzá lehet szokni, és hiányozhat. Talán már függő lettem. Később fotózni kezdett. Csodálkoztam, de azért csinálta, hogy akkor is lásson, ha nem vagyunk együtt. Hagytam, mert mindent hagyni akartam neki. Oda akartam adni mindenem. Megmutattam mindenem, csattogott a fényképező, feltárulkoztam, és izgalomba jöttem. Exhibicionista ösztönök törtek fel bennem. Aztán videokamerát vett elő, és fel akarta venni, hogy leszopom. A gondolattól méginkább felizgultam. A legjobbat akartam kihozni magamból, és belőle, hogy aztán egyszer megnézve méginkább kívánjon. Finoman csináltam, alaposan, és ahogy szereti, a torkommal is. Teljesen beindult., ettől én is. Kívántam a faszát, a gecijét. Nagyon kemény volt, nagyon vastag. Az arcomra akart élvezni. Kiszámoltam egészen jók, mikor jön, mert az utolsó pillanatban vettem ki a számból, már lőtte is a gecit. Az egész fejemet beterítette az első két adag, folyt az arcomon, a hajamba ragadt, a homlokom olyan lett, az orrom, szemem, az államon csöpögött. A nyakamra is céloztam, meg a mellemre. Az egész testemen csorgott, éreztem, ahogy a puncimra csorog, és ez olyan izgató volt. Azt akarta, hogy masztizzak, és azt is felveszi. Az izgalomtól nem zavart, hogy videózik, talán még izgatóbb volt. Szétraktam a lábam, eleresztettem magam, és a gecitől ragacsos csiklómat maszíroztam. Nagyot élveztem, igyekeztem, hogy a lábam ne csukjam össze, lássa, milyen jó a puncimnak. Eldőletm a padon, és élveztem a meleget. nem feküdtem ki a napra, mert nem akartam a rám száradt gecijét lemosni, így meg napolajat nem kentem magamra, leégni pedig nem akartam.Néztem, hogy figyeli a mászereket, néha bement, aztán megint ki. Néha a fenekemre, tarkómra, hátamra adott egy-egy puszit.

 

(szerető)

Délután értünk az öbölhöz, ahova pár napra be akartam állni. Zárt hely volt, szerintem alig ismerik. Vitorlással nem lehet beállni, mert csak két méter a bejárati mélység. Motorossal voltam itt régebben, akkor jöttem rá, hogy ideális rejtekhely. A katamarán kis merülésű, így kényelmesen befértem. Nagy öböl volt, tíz hajó is elfért volna. Nem lehetett kilátni a tengerre. Sziklák vették körbe, a part kavicsos volt, bokrok, néhány fa. A víz átlátszó, tiszta, és hihetetlenül kék. Horgonyt eresztettem, leállítottam a mmotort. Az energiát átkapcsoltam a napelemekre. A kiscsajt beküldtem fürödni a tengerbe. Nekiálltam főzni. Kijött, megmutattam, a kinti zhanyt hogy kell használni. Megbeszéltük, hogy most napokig itt leszünk. Dolgom van, írni akarok, meg nagyokat szexelni. Mondta, hogy csinálja vele pornófilmet. Kis vadóc. Ettünk. Megmutattam, hol vannak könyvek, ha olvasni akar. Kiültem a fedélzetre, az árnyékba, és írni kezdtem a laptopon. Ő szemben a fedélzet szélére feküdt, és napozott, meg újságot olvasott. Néha felkelt, és bement a vízbe, hűsölni. A víz 25 fokos volt, nagyon kellemes. Én is megmártóztam. Holnap kimegyünk a partra, modtam.
Ment lefele a nap, mikor elmentem zuhanyozni. Aztán nekiálltam vacsorát csinálni, ő meg fürdött, és átöltözött. Illetve fel, mert egész nap meztelen volt. Megterítettem a fedélzeten, és egy üveg bort bontottam.

 

(nagylány)

Nyugalom volt, csend, meleg. Többször úsztam, a tenger nagyon ízlett, ahogy meztelenül megmerültem a sós vízben. Napoztam, olvasgattam, ő meg dolgozott. Vártam a vacsorát, igyekeztem kitalálni, mit vegyek fel, hogy tessen neki, és nagyon izgalomba jöjjön. Fürdés után alaposan beparfűmöztem magam. Fekete csipke tangát vettem, alig takart. Kiválasztottam egy szép, finom fekete harisnyát, a széle szélesen volt csipkézve. Elővettem a nagyon magas szárú, tűsarkú csizmát. Majdnem a combom közepéig ért. Bő selyemszoknyát választottam hozzá, felülre meg egy nagyon széles melltertót, vállpánt nélkülit.  A szeme megakadt, ahogy meglátott. Szépen megterített, már sötét volt, a lámpa otthonosan világította meg a fedélzet fedett részét. Laza rövidnadrág volt rajta, meg egy rövidujjú ing. Ettünk, beszélgettünk, de nagyon be volt indulva. Én is. Kaja végén odajött, felemelt, az asztal szélére ültetett, és finoman a lábam közé hatolt. A torkomat nyalogatta, smárolt, a keze meg a bugyimat húzta félre. finoman hatolt belém. A vágytól szét akartam robbanni. finoman csinálta, nem bírtam visszatartani az orgazmusomat. Kivette, pedig nem akartam. Megfordított, az asztalra döntött, és hátulról megint betette. Úgy éreztem, amgamra maradok, az orgazmusommal, de közben nem tudtam megállni, ahogy markolta a csípőmet, így is mozogtam az erős döfésektől. Nagyot élvezett belém, a pinám tele lett a gecijével. Együtt élveztem el vele, együtt rángott a pinám, és az ő fasza is együtt lüktetett velem. Lassan vette ki, abban a pillanatban csorogni kezdett a combomon a geci, végig a harisnyán. Lassan csillapodtam. Boroztunk, hallgattuk a parton a kabócákat, beszélgettünk, de elalélt voltam, ő meg jólesően kielégült, és boldognak látszott. Töltött, töltött, én pedig lassan berugtam.

 

(szerető)

Értett hozzá, miképp vadítsa az embert. A csizma, harisnya, szoknya, melltartó olyan együttes volt, amitől bárki beindul. Hamar megvacsoráztam, de nem akartam megvárni, hogy lemenjünk a kabinba, ott kaptam el az asztalon. hamar kielégült, meg mégegyszer. Előredöntöttem, markoltam a szép csípőjét, úgy raktam meg alaposan. A gecim sok lehetett, éreztem, ahogy együtt élvez velem. Nem zavartatta magát, hogy folyok ki belőle. Leültünk pihegni, beszélgettünk, boroztunk. Lassan leitattam, de nem volt vészesen részeg, csak erősen szalonspicces. Kérdeztem, hogy akarja-e látni a fényképeket, meg a videót. Igent mondott, láthatóan izgalomba jött tőle. Mondtam, közben levideózom. Lementünk a kabinba, a számítógépen elkezdtem vetíteni lassan a fényképeket. Teljesen lázba jött, közben megkértem, vetkőzzön le. A videókamera már járt, szóltam neki, de nem érdkelte. Melltartó, szoknya, bugyi. Aztán elindítottam a videót, teljesen felizgult, ettől meg én is. Ahogy a képernyőn ráélvzetem, már a pináján volt a keze, és lihegett. Odahúztam, az ölembe ültettem, háttal nekem, és belecsúsztattam afaszomat a pinájába. Nyögött, előrehajolt, és élvezett. Kezébe adtam a poharát, nehezen, de soka tivott. Lovagolt, markoltam a lelleit. Többször elélvezett, nagyokat nyögött, sikkanott. Sokáig én sem bírtam már, olyan izgató volt. Felálltam, a földre nyomtam, a szájába adtam a faszomat. lelkesen cumizott, de megfogtam a tarkóját, meg azarcát, és baszni kezdtem a száját. Nagyokat nyögött, a keze a pináján mozgott, én pedig egyre durvább lettem, teljesen a torkába nyomtam a makkomat. Nyögött, szuszogott, remegett az izgalomtól. Aztán nem bírtam, belenyomtam erővel a torkába, és élvzetem. Éreztem, hogy kicsit öklendezik, de közben nyeli, én megcsak löveltem. Elélvezett ő is, rángott a teste, a fejét meg erővel a faszomon tartottam. Nyüszített az élvezettől, tele szájjal. Aztán elengedtem, de tovább cumizott, tisztára szopta a faszomat. Szédelgett, ahogy felült az ülésre. A szája kicsit feldagadt, a szemei ködösek voltak. Leállítottam a kamerát. Eldőlt, a faszomat fogta, és olyanokat motyogott, hogy ő az én fasszopó kurvám, aki imád, jobb szeretőt nem is fogok soha találni, és hogy azt csinálok vele, amit akarok. Levettem a csizmáját, a harisnyáját, és kivezettem a fedélzetre. Még kótyagos volt az izgalomtól is, meg a bor is dolgozott benne. Lemostam a kinti zuhannyal, kicsit magához tért, de tele volt vággyal. Többet nem bírtam. Felhoztam a kabinból a vibrátort, amit ajándékba hoztam, még nem látta. Odaadtam. Csodálkozva nézte. Mondtam, hogy ez azért, hogy akkor is jó legyn neki, ha nem vagyok ott. Most dugja fel magának, és elégítse ki vele magát. Kihoztam a kamrát. Beindította, bedugta a pinájába. Jajgatott, nyögött, és élvezni kezdett megint. Durván nyomogatta a pinájába, és sikoltva élvezett el. Rángva dölt el oldalra. Elvettem és kikapcsoltam a műbrokit. Aztán levezettem a kabinba, lefektettem, én meg visszamentem, letölteni a videókat. Izgató volt. Még egy darabig maradtam, iszogattam. aztán megint megnéztem a felvételeket. Izgalomba jöttem, de tudtam, harmadszor hirtelen már nem tudok elmenni. Én is lefeküdtem. Éjszaka arra ébredtem, hog yáll a faszom. Mellettem szuszogott, kicsit rám fonódva. Hanyat fektettem, megcsókóltam a nyakát, félálomban voltam én is, ő meg kicsit felriadt, de engedelmesen nyitotta szét a lábait, ahogy az nujjamat a pinájába dugtam. Forró volt a teste, puha, ernyedt, aludt, ahogy beletoltam a faszomat. finoman dugtam meg, hamar elélveztem, olyan lazát, félálomban, Teleraktam a picsáját gecivel, lecsúsztam róla, és aludtam tovább, már emgkönnyebbülve.

 

(nagylány)

Ködös volt minden az alkoholtól. A fényékek teljesen felizgattak, a videótól majdnem elmentem spontán. Már meztelen voltam, nem is tudtam, mi történik velem, egyszer éreztem, hogy a fasza bennem van, én meg lovagolok rajta, háttal neki, a mellemet markolja. Távolról hallottam a nyögéseimet, a testemet többször elöntötte az orgazmus hulláma. Nem tudtam uralkodni magamon, valahol máshol voltam, csak élveztem, ami történik velem. A fasza egyszer csak a számban volt, de olyan, mintha a pinámban lett volna. A számat baszta, ahogy már igérte, és olyan izgató volt, hogy magamhoz nyúltam. Együtt élveztem el vele, a torkomba lövelt, majdnem feljött a vacsora, pedig finom volt a gecije, ahogy a tookromon csorgott lefele. Nem akartam elengedni. Megmondtam, hogy imádom, szeretem, azt csinál velem, amit akar. A kurvája vagyok, a fasszopó kurvája. Vetkőztetett, de teljesen kába voltam, aztán már a fedélzeten ültem, alig bírtam tartani magam. Még akartam, nem akartam abbahagyni. Egyszer csak egy műfasz volt előttem, a kezembe nyomta, mondta, hogy az enyém, ha nincs ott, gondoljak az ő faszára, és dugjam fel magamnak. Elfelejtettem megköszönni, annyira elámúltam, és már be is dugtam magmanka, és bekapcsoltam. Elmondhatatlan volt, olyan jól esett, ahogy szétfeszített, rezget, a testemet átjárta, és nagyot élveztem, talán el is ájultam. Rángatóztam, éreztem, és hallottam a sziklákról vissazverődő sikolyomat. nem tudtam, mi történik körülöttem, de az ágyban feküdtem. Kicsit forgott velem a vilgá, de hamar elaludtam.
Arra riadtam felk hogy a keze a lábam között, és belém hatol. Álmos voltam, nem tudtam felébredni. De boldog voltam, hogy kíván, álmodtam ami történik velem. Éreztem az álmon át, hogy belém hatol, és baszni kezdi a pinámat, ami éhesen fogadja be. az idő elveszett, mintha az egész világ sötét, álom, és kefélés lenne, a világmindenség közepe a pinámban volt, és igen aktív, forró. Valahol álmomban elélveztem, finoman vonaglott a pinám, ahogy szétcsorgott benne a ge3ci, és a valóságban éreztem, ahogy a pinámból kibuggyanó makk után kibuggyan a gecije is, és csorog a seggem fel, meg a combomon, ahogy oldalt fordulok, hogy átöleljem. Mély álomba merültem, kieégültebben, mint valah.

 

IV. nap

(nagylány)

Korán felébredtem. Kicsit fájt a fejem, de nem volt vészes. A másnaposságtól, gondoltam. Néztem a férfit, ahogy a hátán feküdt, szuszogott, és édesen aludt. A puncim zsibbadt volt, és kielégült. De már új  tűz égett benne, és ha most felébredve a hátamra fektetne, engedelmesen és boldogan tárnám szét a lábaimat. A gondolattól kicsit felizgultam, és elhatároztam, hogy szépen fogom felébreszteni. Lasssan és halkan keltem fel, nem akartam még, hogy felriadjon. Az éjszakai szeretkezés halvány emlék volt, de izgató. Kimentem, főztem egy kávét, hogy azzal fogadhassam. Aztán kézbe vettem a kamerát, megnéztem. Egyszerű volt kezelni. Visszaosontam. Elhelyeztem, és bakapcsoltam. Lassan emeltem fel a takarót. a Fasza petyhüdten terült el a hasán. Óvatosan emeltem meg, és azonnal a számba vettem. Puha volt, forró, és finom. Megmoccant, és a fasza is, lassan kezdett megdagadni, keményedni. Felsóhajtott, megsimogatta a hajam, és azt mondta, hogy egy büdös kis ribanc, fasszopó kurva vagyok. Boldogan szoptam, éreztem, ahogy egyre jobb neki, ahogy felizgul, és kezd a légzése felgyorsulni. Finoman, lassan csináltam, tovább élvezze. Fel-felnyögött, a csípője időnként megemelkedett, ahogy beljebb akarta nyomni, és hagytam, hogy ilynekor a torkom mélyére csússzon a makkja. Éreztem, mikor kell kicsit gyorsítanom, ettől teljesen beindult, és nagy nyögéssel élvezett a számba. Nagy adagokban lövelt, sokat, forrót, nem győztem nyelni. A hajamat túrta, és boldogan, kielégülten sóhajtozott. Felkeltem, és hoztam neki kávét. Felült, nekidőlt a falnak, és elégedetten itta. Mellé ültem, odabújtam. Észervette a kamerát. Rmán nézett, és kerdezte, hogy tudom-e, mi vagyok. Engedelmesen válaszoltam, hogy egy büdös ribanc fasszopó kurva. Nevetett.
Elzavart fürödni, mondta, hogy fürdőruhát vegyek, meg cipőt, mert megyünk a partra. Mire végeztem, már a vízen volt a gumicsónak, motorral. Két zsák volt benne. Az egyikbe ruhákat pakolt nekem, a másikba meg plédet, és a kamerát, fényképezőgépet. Mondta, kirándulunk, és csinálunk egy kis pornóvideót. Izgalomba jöttem. Mondta, hogy lakatlan a kis sziget, senki nem jár erre. Mondtam, hogy az sem izgatna, bárki előtt hagyom magam, hogy megkeféljen, és le is szopom. Mondta, hogy egyszer a szavamon fog. Reggeliztünk, aztán beültünk, és elindultunk a part felé.

 

(szerető)

Arra ébredtem, hogy a faszom a szájában, és éppen merevedek. Megsimogattam, közöltem vele, hogy egy kis ribanc, és élvezkedtem. ügyesen csinálta, nagyon izgatóan, elhőúzta kicsit, de így is hamar kielégültem. Bőven küldtem a szájába az anyagot. Boldogan nyögött, mikor a szájába spricceltem. Hozott kávét, én meg az ágyban ittam. mellém heveredett. Megbeszéltük, hogy ócska kis ribanc, és ezen nevetett, hogy az is akar lenni, mionnél boldogabb legyek. Míg fürdött, összeszedtem néhány ruháját, a kamerát és fényképezőt, meg állványt is zsákba raktam. Vízre tettem a csónakot, felraktam a motort, és kint lezuhanyoztam. Reggelihez egy izgatóan keveset takaró egyrészes zöld fürdőruhában jött. Fehér mokaszin volt rajta. Kívánatos volt, de nagyon.
Hamar kiértünk a aprtra. Kerek kövek voltak, nem élesek, mint máshol az Adrián. Lábbelit vettünk, kihúztam messze a víztől a csónakot, és elindultunk felfele. Egy sziklaoromra mentünk, ahonnan körbe ki lehetett látni a tengerre. A távolban hajók, szigetek, felhő sehol, a nap forrón tűzött. Álványra tettem a kamerát, és elővettem, mit vegyen fel. A tegnapi csizma, fekete csipketanga, zsinóros hátul, meg egy vállpánt néélküli apró melltartó. A fél csöcse kint volt. Leterítettem a plédet. Beindítottam a kamerát, és mondtam, miképp pózóljon, én meg fényképeztem, hogy én is rajta legyek a videón, úgy csináltam. pózólt, nagyokat nevetett. Lassan vetkőztettem le, izgató legyen. Ő is beindult tőle. A nevetése ilyenkor megváltozik, a légzése is más lesz, és a szeme ragyog. Már a bugyiból is kibújt. Odatérdelt elém, lassan lehúzta a fürdőnadrágomat, és a szájába vette a merev faszomat. Hagytam, és letettem a fényképezőt. A faszom a szájába, élvezettel szopta, én meg a távolba néztem, a hajókat, a tengert. Elégedett voltam. Így szép az élet. Aztán kivett4em a szájáól, és négykézláb állítottam. mögé térdeltem, és finoman betoltam a pinájába a faszom. Elégedetten nyögött, sóhajtott. Finoman kezdtem el kefélni, de hamar elélvezett. Csináltam tovább. A reggeli cumi még közel volt, sokáig bírtam. Kivettem, hanyat fektettem, és nyalni kezdtem a picsáját, sikoltozott, markolta a plédet, dobálta magát, aztán akkorát élvezett, hogy az arcomat beterítette a kilövelő nedve. Azonnal a pinájába dugtam a faszom, vonaglott rajta, fölé magasodtam, megfogtam a csizmáját, szétraktam a lábát, majdnem spárgába, és adtam neki rendesen. jajgatott, és megint elélvezett. Fölé térdeltem, felemeltem a fejét, és a szájába dugtam megint. Alaposan megbasztam a száját. Nyögött, markolőászott, és meglepetéssel vettem, hogy ettől is elélvezett. Felálltam, felállítottam, háttam magamnak, előredöntöttem. fogja meg a bokájánál a csizmáját, beraktam neki hátúlról, és basztam tovább. Nyögött, próbált megállni a lábán, pedig az rogyadozott, én is markoltam a csípőjét, és elélvezett megint. jajgatott, hogy nem bírja, meg fog halni, belehúztam, megint elélvezett. Sírt, hogy ne, nem bírja. La akar szopni, ordította. Elengedtem, előrebillent, le a faszomról. Letérdelt elém, a farkam azonnal tövig a szájába vette, és intenzíven cumizni kezdett. ügyes volt, vad, teljesen beindult. nyögött közben, én pedig hamar beleélveztem a torkába. Rángani kezdett, nyüszített, és rájöttem, velem együtt élvezett el. Leültem mellé, ő elterült, és nyögött, sóhajtozott. Alig bírta kimondani, hogy meghal, olyan jó volt. Odahúzódott, és kérdzte, elég jó volt-e. Megsimogattam, hogy ennél már csak az lenne jobb, ha a seggét basznám meg. Rögtön ráfogott a faszomra, hogy akarja, hogy szétbasszam a seggét. Mondtam, hogy fájni fog, de nem érdekelte. Mondtam, majd máskor, mert most nem is bírnám. A szájába vette megint a faszom, hagytam, hogy keményre szopja. Aztán lehúztam a fejét a makkormól, mondván, már úgysem megy, de jut még bőven mára. Kicsit szomorkásat játszott. Visszaöltözött fürdőruhába. Összeszedtük a cuccokat, és elindultunk vissza a hajóhoz. Már elviselhetetlenné kezdett válni a meleg.

 

(nagylány)

A szikláról leírhatatlan szép volt a kilátás. Álványra tette a kamerát. átltöztem. A csizmámat hozta, meg egy apró tangát, hozzá melltartót. Fényképezett, én pózóltam, mondta, hogy csináljam. Izgató volt. Aztán vetkőztem. Mire a bugyi is lekerült, láttam, a fasza is kemény, én is kívántam már nagyon. Elé térdeltem, és szopni kezdtem. Elvesztettem a fejem. csak azt éreztem, hogy a fasza a számban, élvezek, a földön térdelek, négykézláb, a fasza a pinámban, és elélvezek, hallottam a sikolyaimat, aztán kinyal, ettől úgy éreztem, meghalok, olyan finom volt a nyelve, ajkai. Aztán megint kefél a lábaimat majdnem letépi, úgy szétrakta, teljesn az övé voltam. Aztán a számat bassza, úgy, mint tegnap. Megint elélveztem, úgy éreztem, a szám a pinám, de már extázisban voltam, halálközeli állapotban. Megint áltunk, hátulról baszott, nem bírtam az orgazmusokat, sírva kértem, inkább le akarom szopni. A pinám sírt, mikor kivette, de a szívem nem bírta volna tovább. A számba vettem azonnal a makkját, édes pinaszaga volt, az én pinámé. De nem lett jobb, mert ettől is élveztem. Ahogy a számba lövelt az első adag, azonnal elélveztem én is, nagyon, tele szájjal nem tudtam sikotlani, valami nyüszítő hang jött elő belőlem, és rángva nyeltem az finom gecijét. Alig bírtam lecsillapodni. A seggemet kívánta, és én azt is oda akartam adni neki. Azt akartam, hogy fájjon végre, ne legyen ilyen jó,, csak neki, de nagyon. Szoptam megint, izgató volt, ahogy a számban keményedett megint, de nem hagyta sokáig. Míg felvettem a fürdőruhámat, kicsit lecsillapodtam. Visszamentünk a hajóra. Kimerülten csináltam ebédet, ő meg írt a gépn. Ettünk, ő tovább írt, én meg vele szemben leheveredtem az ülésre, hason feküdtem, meztelenül, és elégedetten bóbiskoltam.

 

(szerető)

Gyönyörű volt, ahogy ott feküdt, meztelenül. A bőre hamvas, üde, fiatalos. A teste feszes, minden a helyén. Megkívántam, de nem vadul. Odamentem, megcsókóltam a fenekét, és simogatni kezdtem a combját. Csókólgattam a hátát, a fenekét. Széthúztam a farpofáját, és a nyelvemmel izgatni kezdtem az ánuszát. Felsóhajtott. A kezem lassan a csiklójára tévedt, és finom maszírozásba kezdtem. Remegett a kezem és a szám alatt. Felálltam, kihoztam a síkosítót. A combjaira ültem óvatosan. Maszíroztam a fenekét, a combjait, aztán megint nyaltam. Éreztem, ahogy a záróizmok lassan ellazulnak, elengednek, és engedelmesen adják oda magukat. A kezemmel kevés síkosítót kentem a nyílásra, és finom maszírozással mindig egy kicsit bedugtam az ujjam, mindig egy kicsit beljebb. Nagyokat sóhajtott, az izom pedig egyre lazább lett. Aztán bedugtam az ujjam teljesen, lassan és finoman, ő hagyta, nagyokat nyögött, remegett. Finoman maszíroztam. Egyre lazább, rugalmasabb lett a segge. Egyre ivánatosabb. Kihúztam az ujjam, és bedugtam, próbálva, mennyit bír. Élvezte. Nagyokat nyögdécselt, sóhajtozott. Finoman két ujjal nyúltam be, óvatosan. Ezt is engedte, a segge engedelmesen tágult. A faszomat bekentem a másik kezemmel, és finoman fölé hajoltam. Megcsókóltam a tarkóját, ő felnyögött, és valami oyat suttogot, hogy kívánja nagyon, és hogy élvezzek belé. Finom mozdulattal illesztettem az akkorra már teljesen kitágult lyukhoz a makkomat. Ahogy óvatosan elkezdtem benyomni, kicsit megfeszült a teste, de tartotta a seggét, hogy toljam. Tovább hatoltam beljebb. A segg engedelmesen engedett, befogadott. Ahogy a makkom áthaladt, már könnyebben ment. Nagyot sóhajtott, mikor teljesen, tövig benyomtam. óvatosan átkaroltam a fejét, megtámaszottam a homlokát, ő meg csókólgatni kezdte az alkaromat. Finoman elkezdtem mozogni. Nagyon kíváantos volt, a faszom szét akart repedni a vágytól. Élvezettel nyögött, sóhajtozott, és mozgatta a seggét. Én finoman gyorsítottam, és nagyobb mozdulatokkal dolgoztam. Nyögött, jajgatott, és éreztem, ahogy izgalmi állapota fokozódik. A segge teljesen eleresztett. Kezdtem a csúcs felé érni, mikor megéreztem a testén végigfutó hullámot, ahogy elélvezet. Nem bírtam sokáig, hirtelen felgyorsítottam, és benyomva tövig a faszomat, a végbelébe lőttem a gecimet. Jajgattam, ő nyögött, ahogy rángatóztam rajta, ő meg vonaglott alattam. Ránahazedtem, és a tarkóját csókólgattam. Ahogy kicsit puhult a faszom, óvatosan elkezdtem kihúzni. A segge még mindig laza volt, cuppanva csúsztam ki belőle. Sóhajtozott. Mellé gugoltam, a szemei tágak voltak, csilogtak. Kérdeztem, fájt-e, mondta hogy nem, és nagyon jó volt, reméli nekem is, de ha nem, akkor mégegyszer, úgyhogy jó legyen nekem is. Megnyugtattam, hogy nagyot élveztem, valahogy így akartam. Aztán beleugrottam a vízbe, és körbeúsztam a hajót. Mikor visszaértem a tathoz, már ő is benne volt a vízben.

 

(nagylány)

Jólesett a szája a fenekemen. Aztán ahogy a végbélnyílásomhoz ért a szája, izgalomba jöttem. Éreztem, hogy most fogja elvenni a fenekem szűzességét. Hosszan izgatott, nem fájt, ügyes volt. Éreztem, ahogy teljesen kitágulok. Izgalomban voltam, jobban kívántam, mint gondoltam volna. Az ujja finoman hatolt belém, és ez növelte a vágyaimat. Fokozatosan egyre jobban, aztán két ujjal. Már nagyon akartam. Fokozódott végre az izgalom, mikor fölém hajolt, a tarkómat csókólta, és valamit kérdezett, de csak azt tudtam, hogy nagyon akarom érezni a fenekemben a faszát. óvatosan hatolt belém. Vastagabb volt, mint gondoltam, kicsit fájt, de ez a fájdalom izgató is volt egyben. Tövig nyomta, és elkezdett baszni, nagyon finoman, nagyon óvatosan. nem fájt, és jobvban kívántam, de hagytam, ahogy neki jól esik. Aztán nem bírtam, és a tudattól, hogy a fasza a seggemben van, és ez jó neki, és hogy belém fog lövelni, elélveztem. Rángott a puncim, a fenekem kicsit feszült, de ő már gyorsított, és nem kellett soka tvárnom, belém élvezett, ettől megint elélveztem. Fura volt a seggemben lüktető fasz, más érzés volt, de azt is éreztem, hogy a geci ömlik szét a beleimben. Nagyon intim volt, izgató. Lassan csillapodtam, ő kivette, óvatosan, hogy ne fájjon, pedig már rég nem fájt semmi. A fenekem lassan húzódott össze, ő közben fürödni ment. Mentem utána, de úszott valahol. Éppen elmerültem nyakig a vízben, mikor előbukkant a hajó mellől. Odajött, megölelt, csókólt. Fogtam a létrát, ő fél kézzel alám nyúlt, belém dugta az ujját, a puncim engedelmesen fogadta be. Csókólt, nyelve a számban, keze a pinámban, és megint felizgultam. Elernyedtem, ha nem tart, el is merülök, és így élveztem el, a szájába sikotottam, a kezén vonaglottam. Lassan húzta ki az ujját, és kimászott. Lezuhanyozott, én lebegem a vízben, néztem, ahogy megmossa a farkát, ami puha volt, és kicsi. Kívántam, és nem tudtam, mi kell, hogy ez a vágy elmúljon.
Töltött bort, meg vett elő sajtot, és leült iszogatni, eszegetni. Mellé ültem, és így néztük, ahogy kezd estébe hajlani. Beszélgettünk. Nekilátott vacsorát készíteni. Elmentem zuhanyozni, és átöltözni. Vékony világos harisnya, szürke tűsarkú cipő, és egy feszes fekete miniruha. Tűzpiros tanga rejtezett alatta. Már megterített, mire felértem. Érdekes, hogy a tanga meg a combfix engem hozott lázba, mert tudtam, hogy lázba tudja hozni. Evés és beszélgetés közben volt egy pillanat, mikor úgy éreztem, hogy spontán el fogok élvezni. Sokáig ücsörögtünk, későn mentünk lefeküdni. A kabinban lehúzta a ruhámat. Ölelkeztünk, csókolóztunk, hanyat fektetett, és levette a bugyimat. Óvatosan, hosszan nyalt ki, nagyot élveztem kétszer is. Aztán rámfeküdt, és belém hatolt, de ekkor én már teljesen el voltam szálva. hosszan, keményen baszott, én kiáltoztam a gyönyörtől, és sikoltottam minden orgazmusomnál. Aztán belém élvezett, hosszan, kitartóan. Vonaglottam, hang is alig jött ki a számon. Lecsúszott rólam, elterült, én ráfonódtam, lerúgtam a cipőmet, a harisnyához lusta voltam. Éreztem, ahogy csorog belőlem bőven a geci, és így, boldogan aludtam el a mellkasán.

 

(szerető)

Csinosan és vadítóan öltözött fel vacsorához. Kívántam, de éreztem, hogy lassan fogy az energiám. Sokáig húztam a lefekvést, beszélgettünk. Aztán bent levetkőztettem, alaposan kinyaltam, megérdemelte. Aztán sokáig élvezkedve basztam a pináját. Nagyokat élvezet, mire én is elmentem. Hossan élveztem a rángó faszomat körülölelő fiatal pinát, aztán ez is elmúlt. Hanyat feküdtem, ő a mellemre, és így aludtunk reggelig.

 


 

A bejegyzés trackback címe:

https://nivopalca.blog.hu/api/trackback/id/tr89647420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FCM 2008.10.15. 07:27:28

Lesz-e még új post?
süti beállítások módosítása